Foto Atitudine

fotoatitudineeudivers logo

Proiectul “Fotoatitudine”, sustinut de asociatia EUDIVERS, finantat de Comisia Europeană, prin programul Tineret în acţiune, a avut ieri tematica:„Diversitate etnică” – Municipiul Tulcea.

Proiectul a continut un curs teoretic, privind initierea in fotografie si familiarizarea cu aparatul foto, sustinut de Radu Borzea. Dupa teoria sustinuta pe intelesul tuturor, a urmat un curs ce privea: creativitatea, incadrarea, cromatica si expresivitatea unei fotografii, sustinut de mine. In speranta ca tinerii au inteles, chiar si in linii mari despre ce s-a discutat, a urmat o proba practica, sustinuta pe faleza orasului, continuand pana la Monumentul Independentei. S-a dorit surprinderea prin obiectivul foto a diversitatii etnice si a obiceiurilor lor de catre elevi sub indrumarea noastra, incercand sa-i descotorosim de modul “Auto” si aratandu-le posibilitatile aparatelor foto pe care le au.

Sper ca initierea sustinuta sa aibe efect, si sa-i faca sa inteleaga faptul ca o fotografie nu inseamna modul “auto”, aparat pus la ochi si apasat pe buton, ci trebuie sa aibe un mesaj, o incadrare si o expunere buna, iar pentru asta este necesar sa se foloseasca de toate posibilitatile unui aparat foto, si sa le inteleaga.

Multumesc pe aceasta cale organizatorilor, pentru rolul primit in acest proiect.

Cateva cadre primite de la ei…,

….. iar mai jos sunt cateva realizate de mine.

Continutul acestui site este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.
Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara aprobarea proprietarului acestui site este interzisa.
Royalty Free Imageslogo nuntidebasm.roRochii de mireasa
fotograf tulcea, fotograf nunta tulcea, nunta constanta, fotograf constanta