TulceaFotoClass

Despre:

TulceaFotoClass este un proiect  organizat de Fotografescu, impreuna cu Radu Borzea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atat practice cat si teoretice, oricarei persoane pasionate de fotografie. Acest curs este in totalitate gratuit.

Inscrieri:

Oricine pasionat foto se poate inscrie, trimitand un e-mail pe adresa : cursuri@fotografescu.ro in care trebuie specificat numele, un numar de telefon si eventual modelul de aparat foto din dotare. Data limita a inscrierilor este de 08.Aug.2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l detine (sau daca nu are, il poate imprumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu camera foto, indiferent de performanta acestora. Nu exista numar limitat de participanti.

Spatiu si mod de desfasurare:

Cursurile  se vor desfasura in perioada 08 Aug.2010 – 16 Aug.2010. Acestea vor incepe la ora 18:45 cu 30 de minute de teorie, in care se va discuta despre tematica acelei zile. Dupa partea teoretica, va urma partea practica, sustinuta in functie de tematica zilei, in orasul Tulcea. Cursurile teoretice se vor sustine intr-o sala a  Muzeului de Istorie Tulcea, situat in Parcul Monumentului.

Program de desfasurare:

08 August: Prima intalnire – Facem cunostina (atat intre noi, cat si cu fotografia)

09 August: Fotografia Macro

10 August – Arhitectura

11 August – Street Life (jurnalism)

12 August – Portret

13 August -Nightscapes (fotografie nocturna)

14 – 15 August – Trimiterea celor mai bune cadre pentru jurizare.

16 August – Premierea cursantilor.

Jurizare:

In zilele de 14 si 15 August, cursantii vor alege cea mai reusita fotografie realizata in cadrul cursurilor si o vor trimite la adresa de mail cursuri@fotografescu.ro , urmand ca pe data de 16 August sa se aleaga castigatorii si sa se decerneze premiile.

Participantii au voie sa editeze grafic fotografiile cu care vor participa la concurs. Fotografiile cu exif-ul modificat partial sau sters, nu se vor lua in considerare. Comisia de jurizare va fi alcatuita din George Manolache si Radu Borzea, iar premiile vor fi inmanate de catre reprezentantul Deluxe Computers.

Sponsorul principal al proiectului este Deluxe Computers, partener Nikon,

iar Valmark Printing ofera tricouri personalizate si pliante promotionale.

Premii:

  • Locul II – Imprimanta Foto Canon Selphy CP740 – oferita de Fotografescu.ro
  • Locul III – Trepied Foto Giottos – oferit de Radu Borzea

Update: Pentru ca finalistii sa aibe un spatiu virtual, pentru a-si afisa fotografiile pe viitor, site-ul iubesctulcea.ro ofera pentru primii trei castigatori:

Locul 1 – domeniu .com pe 2 ani de zile și găzduire web pentru acesta
Locul 2 și 3 – găzduire web nelimitata pentru domeniile lor (domeniile vor trebui să și le achiziționeze singuri)


Multumim: Liviu Hariton ; www.iubesctulcea.ro ; Ionut-Puerava ; Infodelta ; Daniela Ungureanu; Aurel Stanica ; Fotodelta ; Infotulcea , pentru promovarea proiectului pe site-urile lor.

0 Comentarii

Articol preluat de:

  1. TulceaFoto Class la final | Tulcea - [...] în urmă vă invitam să descoperiți împreună cu George Manolache și Radu Borzea, care este diferența dintre o poză …
  2. S-au împărțit coronițele - [...] că George Manolache și Radu Borzea s-au apucat ei să explice, celor ce vor să afle, care este diferența …
  3. macro + extra « B.S. introduces: blog - [...] la concursul asta foto. Primele trei poze din postul asta sunt inscrise in concurs la categoria/ proba macro. Mai …
Continutul acestui site este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.
Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara aprobarea proprietarului acestui site este interzisa.
Royalty Free Imageslogo nuntidebasm.roRochii de mireasa
fotograf tulcea, fotograf nunta tulcea, nunta constanta, fotograf constanta