Macro

Iata ca a trecut si ziua dedicata fotografiei Macro, zi plina de imaginatie, cautare de insecte melci si flori cat mai colorate. Foarte vizibila a fost diferenta de socializare dintre cursanti, semn ca au inceput sa se lege noi prietenii si schimburi de experiente.

La cursul teoretic, inedit pentru ei a fost faptul ca m-am folosit de cadrele primite de la ei, realizate in prima zi. Am incercat sa exemplific direct pe acestea, greselile de incadrare si compozitie, lucruri pe care multi dintre ei le-au inteles. Spun ca le-au inteles, datorita unor cadre primite de la ei de la tematica de ieri, Macro.

A urmat Radu, cu “problema” lui, daca o putem numi generic asa :) . Simtea ca nu s-a facut suficient de inteles Duminica cu privire la Apertura, asa incat a venit mai pregatit, folosind o schema cam complicata, pe care unii au inteles-o iar altii spera ca Radu sa nu mai aibe astfel de “probleme” vreodata.

Mai jos sunt fotografii realizate ieri, cateva bune, cateva nu, pe care le vom discuta astazi.


0 Comentarii

Articol preluat de:

  1. macro + extra « B.S. introduces: blog - [...] Particip la concursul asta foto. Primele trei poze din postul asta NU sunt inscrise in concurs la categoria/ proba …
Continutul acestui site este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.
Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara aprobarea proprietarului acestui site este interzisa.
Royalty Free Imageslogo nuntidebasm.roRochii de mireasa
fotograf tulcea, fotograf nunta tulcea, nunta constanta, fotograf constanta